Practice Exam

 Essay in Practice Exam

BCOR201

Practice Exam I with Answers

Problem one particular Multiple Choice Questions (2 Points each)

1 . In the event assets will be $99, 1000 and financial obligations are $32, 000, after that equity equates to:

A)$ 32, 1000.

B)$ 99, 1000.

C)$ 67, 500.

D)$131, 000.

E)$198, 000.

Answer: C

Calculation: Fairness = 99 dollars, 000 - $32, 000 = $67, 000

2 . A charge is:

A)An embrace an account.

B)The right hand side of any T-account.

C)A decrease in an account.

D)The left-hand side of a T-account.

E)An enhance to a responsibility account.

Answer: Deb

3. Accounting is an info and way of measuring system that:

A)Identifies business actions.

B)Records business actions.

C)Communicates business activities.

D)Helps people make better decisions.

E)All with the above.

Answer: At the

4. The principal objective of economic accounting is definitely:

A)To provide economic statements to help external users analyze and interpret an organization's activities.

B)To serve the decision-making demands of inner users.

C)To screen and control company activities.

C)To provide information on the costs and benefits of handling products and services.

D)To really know what, when, and exactly how much to generate.

E) non-e with the above.

Answer: A

5. Jan 12-15, Wal-mart offered a sofa to customer Danna on credit. The price of the sofa is usually $200. In respect to funding contract, Danna will pay one hundred dollar to Wal-mart 6 month later. Which usually accounting principle would recommend that Wal-mart record two-hundred dollar sale price as product sales revenue on Jan 12-15?

A) Coordinating principle.

B)Going-concern rule.

C)Revenue recognition principle.

D)All of the over.

E) non-e of the above.

Response: C

6th. The area of accounting aimed at serving the choice making needs of interior users is definitely:

A)Financial accounting.

B)Managerial accounting.

C)External auditing.

D)SEC confirming.

E)Governmental accounting.

Answer: B

7. Inner users of accounting data always consist of:

A)Shareholders.

B)Lenders.

C)Suppliers.

D)Managers

E)Customers.

Answer: Deb

8. Exterior users of accounting information include:

A)Shareholders.

B)Customers.

C)Creditors.

D)Government government bodies.

E)All of the over.

Solution: E

being unfaithful. Financial accounting and confirming standards in the United States are set up primarily simply by:

A) APB.

B)FASB.

C)AAA.

D)AICPA.

E)SEC.

Answer: B

15. Assets developed by selling goods and services on credit rating are:

A) Accounts payable

B) Accounts receivable

C) Liabilities

D) Expenses

E) Equity

Response: B

11. Earnings is properly recognized:

A)When the customer's buy is received.

B)Only if the purchase creates a bank account receivable.

C)At the end of the accounting period.

D)Upon completion of the sale or perhaps when companies have been performed and the business obtains the right to collect the sales selling price.

E)When cash via a sale is usually received.

Answer: G

12. The transferring general journal data to the ledger is:

A)Double-entry accounting.

B)Posting.

C)Balancing an account.

D)Journalizing.

E) non-e of the previously mentioned

Answer: M

13. A business pays its employee each Friday with the rate of $100 each day each for the five-day week that commences on Wednesday. If the month-to-month accounting period ends in Tuesday as well as the employee labored on both Mon and Tuesday, the month-end adjusting admittance to record the wages earned although unpaid can be:

A)Debit Unpaid Wages $300 and credit Incomes Payable 300 dollar.

B)Debit Salaries Expenditure $200 and credit Wages Payable $200.

C)Debit Salaries Price $300 and credit Incomes Payable three hundred.

D)Debit Salaries Payable $200 and credit Wages Expense one hundred dollar.

E)Debit Salaries Charge $200 and credit Money $200.

Answer: M

Calculation: you employee by 2 times x...

Popular